zondag, november 07, 2004

Onderstaand emailtje ontving ik vandaag van de KRO. Ik had enkele weken geleden mijn stem uitgebracht op de Grootste Nederlander. Nu zijn er blijkbaar problemen ontstaan met de Internet-site (gek hè....) en moet handmatig geverifieerd worden:

".... Beste Kiezer,
U hebt onlangs via onze website een of meerdere stemmen uitgebracht voor de verkiezing van 'De Grootste Nederlander', een programma van de KRO. Maandag 15 november kunt u vanaf 21.00 uur de finale van 'De Grootste Nederlander' volgen op Nederland 1.
Via deze mail willen wij u vragen mee te werken aan een extra controle van alle uitgebrachte stemmen via het Internet. U hoeft slecht te klikken op de link in dit emailtje, zodat wij kunnen controleren of uw mailadres geldig is. Daarmee zullen al uw uitgebrachte stemmen geldig zijn.
Wanneer u niet antwoord, kunnen wij uw stem helaas niet meetellen.

Bij voorbaat dank.
Met vriendelijke groet,
KRO's 'De Grootste Nederlander' ..."


Mooi mailtje. Professionele spelfout ook. Zelf heb ik vanuit een misplaatste loyaliteit aan een socialistische jeugd op Drees gestemd. Maar de race schijnt in het echt te gaan tussen Anne Frank (schreef een leuk dagboekje in een verder wat hakkelende stijl, had niet de Nederlandse nationaliteit) en Pim Fortuyn (heeft rare dingen gedaan met Arabische knaapjes in hele donkere kamers en kwam daar nog graag voor uit ook). De Grootste Nederlander. Gekozen door heel veel Kleine Nederlandertjes. Allemaal kijken naar de KRO volgende week. En zonder spreekkoren graag.

Geen opmerkingen: