zondag, september 24, 2006

Nieuwe Rotte Tomaten

Ik vraag me af wat het ergste is dat je op het Internet kan gebeuren: dat de cyberpopulisten van GeenStijl de pest op je krijgen of dat RottenTomatoes je film afkraakt. Laten we het maar eens op het laatste houden. Ik weet zeker dat Uwe Boll er ook zo over denkt. Met een Google Quotient van anderhalf miljoen heeft hij de naam de slechtste regisseur ter wereld te zijn. 'Als ze maar over je kletsen' luidt het gezegde geloof ik dan. En dat gebeurt zeker in de recensies van zijn recente meesterwerken Alone in the Dark en BloodRayne (te lezen op de overigens al jaren irritant trage site van Rotten Tomatoes). Om uw razend dure tijd te besparen haal ik hier de meest fijnzinnige commentaren aan:

"The three stars have seen better days, but I'd like to think they could still do something classier and more dignified than this. Like gay porn."

"There are some stupid films that rock, if you turn your brain off and enjoy them. Alone in the dark isn't one of these, though it's very stupid."

"Saying Uwe Boll's Alone in the Dark is better than his 2003 American debut House of the Dead is akin to praising syphilis for not being HIV".

Geen opmerkingen: