zaterdag, februari 11, 2006

Leuk, die anti-Apple beweging. Kortgeleden kreeg ik al een filmpje opgestuurd van mijn broer. Daarin fileert een stand-up comedian de Apple iMac. Jammer alleen dat ik het filmpje op mijn Windows PC probeerde te draaien. Het virtuele geheugen was weer eens uitgeput en minutenlang bleef mijn harde schijf aanrommelen, zonder enig zichtbaar resultaat. Volgens mijn broer gaat de comedian tekeer tegen het feit dat je op de Apple definitief verwijderde bestanden niet eens meer kunt terughalen. Inderdaad een grof schandaal dat je maandenlang kan blijven achtervolgen, zo irritant. Rommel uit Californië.
Ook leuk is de nieuwste column van Nico Dijkshoorn, waarin hij fantaseert hoe hij de Apple Store in Rotterdam op stelten zet. Had nog wel een stuk beter gekund, want voor Apple Bashen ligt de inspiratie voor het oprapen. Toch maar even lezen, jongens en meisjes.

5 opmerkingen:

Edwin zei

Zoals gewoonlijk weer volledig uit zijn verband gerukt en naar believen gekneed zodat je het naar je hand kan zetten. Ondertussen begrijp ik dat je naar het applekamp vlucht want als je al niet eens geluid uit je windows PC krijgt... dat kan zelfs Pa die alles op een bloknote moet schrijven om te onthouden welke toesten hij in welke volgorde moet intypen... I rest my case..

Anoniem zei

Toen je nog een windows PC had, publiceerde je de wijnavondverslagen altijd vrij snel na afloop. Het uitblijven van de verslagen wijst erop, dat het aan de praat krijgen van een html editor op een Mac een stuk ingewikkelder is ;-)

Ron zei

Dit is weer een typerende opmerking van één van die leden van het Wijngenotschap die ondertussen zó verwend is geraakt (zie mijn verslag in - voortdurende - wording) dat het bijna pijn doet. En ja.... mijn verslag typ ik nog in op de PC. Soms zoek ik bijvoorkeur ongemak.

Anoniem zei

Aha! Er wordt wel degelijk gewerkt aan het verslag, mijn excuses. Dat verwende klopt natuurlijk wel, but so what ;-)

Allemaal leuk natuurlijk, maar nu weer terug naar het Mac-bashen; vandaag dit weer:

http://www.nu.nl/news/676463/53/Mac-gebruikers_opgeschrikt_door_trojan.html

Mooie titel van het nieuwsbericht ook. Ben jij ook zo geschrokken?

ET zei

Nou ja aangezien er nu toch al gauw 1000!! applegebruikers zijn loont het zich de moleite om virussen te gaan maken voor dit platform...