zaterdag, december 20, 2008

CoNGNes spelt een beetje verkeerd

Wel leuk, zo'n aankondiging voor een spreekbeurt bij de NGN waarvan de organisatie aangeeft dat het ' een verrassing' voor hen is waar ik het over zal gaan hebben. Lijkt me in ieder geval een staaltje van onbegrensd vertrouwen. Wel wat slordigheidjes in de aankondiging. Als mijn werkgebied wordt aangegeven alles tussen Portugal en Rusland. Maar dan vergeten ze bijvoorbeeld China en Australiƫ. En trouwens, Portugal hoort er niet bij. Of wacht, vanaf 1 januari is mijn werkgebied trouwens weer gewoon netjes Nederland (wegens het opheffen van een strategische regio binnen Capgemini, men wilde weer eens wat anders, begrijpelijk).

Bent u er nog?

Ook wordt vermeld dat ik voorzitter ben van The Open Group. Moet ik niet aan denken. Laat Allen Brown dat lekker zelf doen, en graag nog voor vele jaren. Wel ben ik lid van de board van The Open Group. Nu maar hopen dat de NGN dat geen teleurstelling vindt.

Vervolgens wordt nog een link gegeven naar ' artikeltjes' die ik zou hebben geschreven, en dat is dan echt weer zo'n mooie verouderde pagina op mijn oude site bij xs4all die ik eigenlijk allang had moeten verwijderen. Tegenwoordig heb ik een speciale link voor Artikelen op mijn nieuwe site. Die overigens nog geheel in aanbouw is.

Leuk geschreven overigens, die aankondiging. Dat wel.

1 opmerking:

Melle Gloerich zei

Hoi Ron,

Ik heb de tekst geschreven op de NGN pagina, maar zie je blogpost nu pas (oh, de dag dat we trackbacks krijgen op ons CMS wordt m'n baan makkelijker :P). Ik ben blij dat je zelf in ieder geval weet wat je werkgebied is, overigens staat op je LinkedInprofiel nog wel CPO Central Aurope Asia Pacific.

Ik las je titel 'governing board member' op een andere manier: dat jou taak als lid binnen de board het governen is van dat board, voorzitten dus :)

Ik zal de tekst even aanpassen, het is overigens geen teleurstelling hoor, tot snel!