maandag, januari 09, 2006

Omdat ik niet de beroerdste ben (er schijnt iemand in Winschoten te wonen die nóg beroerder is, dat heb ik van horen zeggen) deel ik wat geinige, relevante URL's met u allen. Het is immers wel begín 2006 en het kan niet anders of er is sprake van goede voornemens. Gewoon dingen eens een keer afmaken bijvoorbeeld. Het handige webtooltje tada helpt op een leuke, makkelijker manier om To Do lijstjes bij te houden. Altijd op te vragen en bij te werken, ook als je slechts op een bevriende PC werkt en dus niet iets met bijvoorbeeld Outlook kunt doen.

Het kan natuurlijk ook een stuk holistischer: in plaats van 'gloeilamp in achterkamer vervangen' zou je ook plannen kunnen hebben als 'In één jaar gecertificeerd Reiki Master worden' of 'De tien mooiste Tango Dance Halls van Buenos Aires hebben bezocht'. Daar komt wat meer bij kijken dan een To Do Lijst: ik raad dan van harte 43 Things aan, ook voor uw up-to-date Zeitgeist.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hello,
How refreshing to see this kind of information. I thought I'd leave a short comment to let you know that I enjoyed reading your last post.
alternative health http://www.alternativehealthreporter.com

Anoniem zei

Use The Ancient secrets of feng shui home design. To Make Money and Increase Your Health.