maandag, november 14, 2005

Het schijnt dat de kwaliteitskrant De Telegraaf in WO II niet geheel brandschoon was. Om het maar eens zacht uit te drukken. Dat er op de burelen nog steeds een stevige opportunistische wind waait, werd vandaag met de voorpagina wel weer glashelder. Geheel verlekkerd wordt bijna een halve pagina ingenomen voor de kop:

RELBRANDEN BEGINNEN NU OOK BIJ ONS

Schijnt ergens in Rotterdam een auto in brand te zijn gestoken. Dat is reden genoeg om een totaal hysterisch stukje te schrijven dat door verveelde jongeren ongetwijfeld met veel enthousiasme zal worden opgepakt. Kikke Man!. Geheel legaal en op de voet gevolgd door de pers er lekker een puinhoop van mogen maken. Voor je het weet komt Balkenende op buurtbezoek. Mochten ze er zelf nog niet op zijn gekomen, dan worden ze wel geholpen door het hoopvolle journaille van De Telegraaf.

Eén voordeel. De doelgroep leest zelden of nooit iets anders dan het MSN inlogscherm. Een digitaal abonnement op de krant zal er wel niet inzitten. Zelf ben ik toch maar weer abonnee geworden van de Interneteditie van het NRC.

Geen opmerkingen: