dinsdag, juli 19, 2005

Na jaren van gedraal ziet het er nu dan eindelijk naar uit dat we kunnen factureren en betalen via Internet. Zal tijd worden, want veel belachelijker dan bij het overtikken van acceptgironumertjes kun je je niet voelen. Dat wordt hoogstens nog naar de kroon gestoken door meedoen aan de polonaise tijdens carnaval, maar - komaan - dat is een ander verhaal. Dit initiatief doet denken aan Privver van TPG Post, waarmee je je post digitaal kunt ontvangen, inclusief rekeningen. En die kun je dan via iAccept electronisch afhandelen. Volgens een TPG Post doen maar liefst 130.000 Nederlanders mee aan dit belangwekkende initiatief, maar als ze allen in de dezelfde sluimertoestand verkeren als ikzelf, verwacht ik weinig dynamiek op de Privver server.
Een korte blik op het aantal bedrijven dat is aangesloten bij Privver geeft al een indicatie: naast KPN zelf (dat telt niet) komen we illustere organisaties tegen als Greenpeace, SIZ (?) en het Leger Des Heils. Maximale impact, zal ik maar zeggen. Diep cynisch bij dit alles is overigens de aanmeldingsprocedure voor iAccept vanuit Privver: formuliertje printen, handtekening zetten en lekker versturen. Via de post.

3 opmerkingen:

geldlening zei

Als je opzoek bent naar goede geldlening Kun je volgens mij het beste bij Afab terecht. Ze zijn volgens mij de grootste in geldleningen in Nederland. En dat is niet zomaar.

Anoniem zei

beste Ron, KPN en TPG zijn inmiddels al bijna 10 jaar uit elkaar! Hebben ze jou wel al verteld dat DSM de mijnen gaat sluiten?

Ron zei

Shit! Gaan ze de mijnen sluiten??!! Maar dat is toch hartstikke slecht voor de werkgelegenheid in Limburg?