zaterdag, juli 31, 2004

Excuses. Even nog een paar dagen weg geweest ter afsluiting van de zomervakantie. Dat is temidden van de Anton Piek-stadjes en de onwaarschijnlijk groene wijngaarden van de Elzas heel aardig gelukt. En dan precies een half etmaal voor Zwarte Zaterdag teruggereden door Frankrijk, België, Luxemburg en Duitsland zonder noemenswaardige problemen. De goden kunnen nog altijd getart worden.

De drukproef van de Zwarte Madonna's van de IT is opgeleverd. Binnen een week of drie is het boek via Internet te bestellen. Binnenkort meer informatie op uw favoriete weblog.

Aanstaande zondag volgt de jaarlijkse Veluwezoom-tocht. Vaste volgers van www.tolido.com weten dat er sappige nieuwe foto's aankomen waarop de Rise & Fall van de famile Tolido door de jaren heen nog eens extra wordt aangedikt. Wie het allemaal niet meer weet, kan hier het geheugen opfrissen.

Jammer trouwens dat er weer hals over kop nieuwe lapmiddelen voor Internet Explorer moeten worden geïnstalleerd. Nog maar kortgeleden lanceerde Bill Gates zijn Trustworthy Computing als de nieuwe levensfilosofie van Microsoft. Het bedrijf zou security in- en uitademen. Je vraagt je alleen maar of hoe verwrongen het Internet er nu uit zou zien als de goedwillende amateurs uit Redmond nóg minder hun best zouden hebben gedaan. Leuk, zo'n nieuwsbericht met de kop ' Microsoft dicht lekken in Internet Explorer'. Tell us something we don't know.

Geen opmerkingen: